Unsbjergvej 34

• Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Fyns Sejlerskole

Med dit speedbådscertifikat, kan du sejle både med en længde på op til 15 meter. Derudover er dit speedbådscertifikat gyldigt på både danske og internationale områder. Du får det grundlæggende kendskab til bådens funktioner og konstruktion. Udover det bliver du tillært knob og stik, samt alt den sikkerhedsmæssige procedure til søs. Den praktiske del af speedbådscertifikat, er den samme som den praktiske del af duelighedsbevis. Det er også muligt at blive undervist i elevens egen båd, med henblik på at få eleven til at lære sin egen båd bedre at kende.

FÅ DIT SPEEDBÅDSCERTIFIKAT PÅ EN 1 DAG

Når du tager dit speedbådscertifikat, tilbyder vi fremragende undervisning fra lærere med store mængder erfaring og en professionel tilgang. Det er muligt, at få undervisning alle ugens dage, bare ring og få aftalt en tid. Derudover giver vi beståelsesgaranti til alle elever, så hvis nervøsiteten tager over i første forsøg af eksamen, er det muligt at planlægge en ny dag, hvor du kan tage den om igen.

Prisen pr. deltager er 1250 kr. Denne pris er inklusiv teoretisk og praktisk undervisning, censor og både, samt andre faglige relevante materialer. I undervisningsforløbet stifter eleven bekendtskab til nedenstående emner:

• Navigation, søfartsregler .

• Knob og stik

• Fartøjskendskab

• Brandsikkerhed

• Søsikkerhed

• Havmiljøet

• Nødsignaler

• Opmærksomhedssignal

Alt dette vi tilbyder på kun en enkel dag!

HVAD KAN DU GØRE MED SPEEDBÅDSCERTIFIKAT?

TILMELD DIG ONLINE

SPEEDBÅDSCERTIFIKAT